Ajankohtaista / HYTKI-webinaari 1.12.2022 – Urheiludata haltuun ja hyötykäyttöön: ratkaisuja ja haasteita

HYTKI-webinaari 1.12.2022 – Urheiludata haltuun ja hyötykäyttöön: ratkaisuja ja haasteita

3.10.2022

Tervetuloa Urheiludata haltuun ja hyötykäyttöön: ratkaisuja ja haasteita -webinaariin.

Monilla toimialoilla ajankohtaisena tavoitteena on kerätä data systemaattisesti ja keskitetysti hyödynnettäväksi tietovarastoihin ja tietoaltaisiin. Myös urheilu- ja liikunta-alan haasteena on ollut datan  hajautuminen useisiin eri järjestelmiin sekä datan jalostaminen valmennustarpeisiin sopivaksi. Datan järjestelmällinen hyödyntäminen vaatii datan johtamista ja datastrategiaa. Suomessa huippu-urheilun datastrategian toteuttamista edistävät Olympiakomitean lisäksi sekä tutkimusorganisaatiot että yritykset. Tässä webinaarissa tuodaan esille ajankohtaisia asioita, ratkaisuja, käytäntöjä ja haasteita urheiludatan tallentamiseen, käsittelyyn ja hyödyntämiseen liittyen.

CEMIS (Centre for Measurement and Information Systems) ja KAMK (Kajaanin ammattikorkeakoulu) järjestävät HYTKI- ja LIUKAS-hankkeiden yhteiswebinaarin Teams-yhteydellä torstaina 1. joulukuuta 2022 klo 14.00-15.30. Webinaari on osa HYTKI-hankkeen kansallista webinaarisarjaa.

OHJELMA:

  • Webinaarin alustus HYTKI Kainuu: (Marko Jäntti, CEMIS)
  • Urheilu- ja liikuntadatan hyödyntäminen: (Vesa LinnamoJYU)
  • Mitä urheilu- ja hyvinvointidata-altaiden analytiikassa ja toteutuksessa tulisi huomioida: (Morthen Mathisen, CSC)

Webinaari on avoin ja tarkoitettu yrityksille, viranomaisille ja kaupunkien sekä kuntien muille toimijoille, tutkimusorganisaatioille ja koulutusalan toimijoille sekä opiskelijoille. Webinaari on maksuton. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä linkistä viimeistään 28.11.2022.