Ajankohtaista / Datasta uusia terveysinnovaatioita -webinaaritallenne katsottavissa 13.12. saakka

Datasta uusia terveysinnovaatioita -webinaaritallenne katsottavissa 13.12. saakka

4.10.2022

Webinaarin tallenne ja materiaalit löytyvät tapahtumasivulta: www.oulu.fi/fi/tapahtumat/datasta-uusia-terveysinnovaatioita

__

Datapohjainen innovointi merkitsee tuottavuuden kasvua, taloudellista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Mikä on yritysten datapohjaisen innovoinnin kyvykkyyden tila? Mitä terveysalan ekosysteemissä tulisi tehdä paremmin uusien datainnovaatioiden kiihdyttämiseksi? Kenties data ja digitaalisuus voisivat ohjata innovaatiotoimintaa yhä enemmän ja tuottaa uutta liiketoimintaa. Tule mukaan 17.11. kuulemaan, miten rakennetaan uusia terveysdatapohjaisia innovaatioita sekä kehittämään datapohjaisen tuotekehityksen tukipalveluja. 

Aika: Torstai 17.11. webinaari klo 9.00-10.30 (työpaja ja IDS-koulutus jatkuvat 10.30-15 live-tilaisuutena)
Paikka:
Zoom tai livenä Oulussa (Zoom-linkki: https://oulu.zoom.us/j/61402061919)

Pyydämme teitä Datasta uusia terveysinnovaatioita -hybriditilaisuuteen. Torstaina 17.11. pidettävän tilaisuuden alun webinaariosiossa aihetta taustoitetaan datapohjaisen liiketoiminnan näkökulmista. Työpajaosuudessa edistetään OuluHealth -palveluja datapohjaisen innovaatiotoiminnan tukemiseksi. Tutustumme myös datan jakamiseen käytännössä IDS (International Data Spaces) menetelmällä. Tilaisuus on suunnattu yrityksille, terveys- ja hyvinvointialan päätöksentekijöille, tutkijoille, ammattilaisille ja kehittäjille – kaikille terveysdatan hyödyntämisestä kiinnostuneille!

Webinaari

Webinaarissa käsitellään uusien terveysdataan perustuvien innovaatioiden rakentamista – pullonkauloja ja ratkaisuja. Webinaarin aluksi aihetta taustoitetaan yrityspuheenvuoroilla, miten terveys- ja hyvinvointidatasta kehitetään uutta palvelutuotantoa. Paneelissa keskustellaan, miten dataa hyödyntävät yritykset ovat onnistuneet tuottamaan uutta liiketoimintaa datasta.

Webinaarin ohjelma:

9.00 Webinaarin avaus

9.10 Datasta uutta liiketoimintaa terveysalalla
Mika Ruokonen, Industry Professor of Digital Business, D.Sc. (Econ.)

9.30 Paneelikeskustelu
Paneelin moderaattorina Sandra Liede, Terveysteknologia ry.
Panelisteina Aki Kuivalainen, Predicell Oy, Erkki Soini, Esior Oy, Teemu Niskanen, Kustannus Oy Duodecim

Webinaariin voit osallistua etäyhteydellä tai paikan päällä Oulussa, LeaF-tilassa Linnanmaan kampuksella. Zoom-linkki: https://oulu.zoom.us/j/61402061919

Ilmoittautumiset, webinaarin ohjelma ja lisätiedot päivän muusta ohjelmasta Oulussa Datasta uusia terveysinnovaatioita -tapahtumasivuilla.

Webinaari järjestetään osana Hyvinvointi- ja terveysdatan kansallinen innovaatioekosysteemi HYTKI -hanketta yhteistyössä ÄlykäsTKI-toiminta digitaalisten hyvinvointi- ja terveysratkaisujen kehittämiseen ÄlyTKIhankkeen kanssa.